Before I Die #1

10/28/2015 06:01:00 odp.


Vítám vás u dalšího článku na blogu. Tentokrát se jedná o něco, co asi dobře znáte, ale mám pocit, že se to na blogu už tolik nevyskytuje. Jak jste určitě pochopili z názvu, jedná se o Before I Die, neboli o věci, který bych chtěla udělat předtím, než umřu. Asi je toto téma docela klišé, ale myslím si, že to je zajímavý způsob, jak se o mě dozvíte opět něco nového a samozřejmě vás neochudím ani o moje skvělé a zábavné komentáře k jednotlivým položkám. Nejsou tady samozřejmě všechny věci, jelikož tyto články chci zveřejňovat častěji a navíc by se to do tohoto článku ani nevlezlo, protože existuje opravdu mnoho věcí, které bych chtěla udělat. Pokud se mi někdy podaří některé z těchto věcí splnit, určitě vás o tom informuju, ale v současné době je tento "seznam" na velmi imaginární úrovni. Tak se pojďme podívat, co tady máme.



Tak tohle není můj největší sen ze všech, ale ano, řadím se mezi velké fanoušky Taylor Swift. Tudíž by bylo velice příjemné se s ní potkat, popovídat si, zajít na kafe, stát se její BFF. Ne, vůbec nejsem náročná. Jak říkám, není to můj největší sen, takže asi budu žít, i když ji nikdy v životě nepotkám (ovšem mé srdce se rozlomí na miliony kousků. #justkidding)


Jo, tak tohle už je můj velký sen. Podívat se do New Yorku. To město je dle mého názoru úplně nádherné a nejvíc bych se tam chěla podívat o Vánocích. Je tam sníh, všechno nádherně nazdobené, světýlka jsou všude a samozřejmě silvestr na Times Square taky není k zahození. Ačkoliv by asi nebylo tak příjmené chodit v té zimě po památkách. Takže tam pojedu na památky v létě a v zimě se vrátím na silvestr. Skvělý plán, že?


No, k tomuhle asi není třeba nic dodávat. Každý chce najít svou spřízněnou duši, se kterou (snad) stráví zbytek svého života. Moje v záliba ve čtení pro mě asi bude docela nevýhodou (protože většina lidí se nesetká s Rhettem Butlerem a panem Darcym), ale stejně doufám, že toto přání se mi jednoho dne úspěšně vyplní.


Tak tohle je sen asi každého dospívajícího. Mít vlastní být je úžasné, protože tam nejsou rodiče, kteří vám každou vteřinu vašeho života říkají, co máte dělat. Nicméně to taky přináší spoustu starostí a zodpovědnosti, takže si na svůj vlastní být asi ještě chvíli počkám (pokud teda nevyhraju ve Sportce)


Nejsem si úplně jistá, jestli toto doplňuje předchozí bod nebo si protiřečí... Ne, pořád nevím. Ale tak bylo by hezké bydlet v jednom bytě s nejlepší kamarádkou. A pořád se to vlastně bude počítat jako můj vlastní být (z poloviny). Teď už jenom zjistit, která z mých "kamarádek" je ta nejlepší (kromě Amy samozřejmě)


Další cestovatelský sen je Austrálie. Nejvíce mě asi láka Sydney, kde musí být nádherně. Navíc všechny ty pláže, moře, klokani. Bylo by to nádherná dovolená. Takže až vyhraju v té Sportce, jedu do Austrálie.


Tady se na chvíli zastavíme. Jak možná někteří víte (ale asi spíš ne), letos jsem nastoupila na vysokou školu kde studuju právě angličtinu, takže si troufám tvrdit, že anglicky umím hodně dobře. Teď přijde to ALE. Ještě pořád si nemyslím, že anglicky umím na takové úrovni, jakou bych chtěla. Rodilý mluvčí ze mě není. Ale jelikož bych ráda žila v Anglii nebo v Americe, chtěla bych anglicky umět naprosto perfektně. Ale i se svou současnou znalostí angličtiny bych se ve světě asi neztratila (hlavně zůstat skromná, že Ello)


Znáte nějaké lepší herecké obsazení, než Avengers? Až na příští premiéře uvidíte na fotkách a videích šílenou fanynku, která se vrhá na každého herce kterého zahlédne, dokud ji ochranka nespoutá a neodveze na policii, budete vědět, kdo to je. Já!


Tohle už jsem tady myslím zmínila. Ano, chtěla bych žít v Americe (popřípadě v Anglii). Nejsem velká vlastenka, takže by mi nevadilo opustit naši malou zemi a vydat se někam za dobrodružství. A pro studentku angličtiny jsou anglicky mluvící země asi nejvíc ideální. Samozřejmě ideální destinace by bylo Los Angeles, ale tak spokojila bych se s jakýmkoliv městem.


Tohle je asi jediný sen, který se mi možná podaří uskutečnit. Už hrozně dlouho bych si přála vyzkoušet jógu, ale nikdy k tomu nebyla ta správná příležitost. Tak snad někdy v blízké (čtěte velmi, velmi daleké) budoucnosti

Tak tohle je tedy první část mého seznamu. Pokud taky máte nějaké přání, které byste si rádi splnili, podělte se o ně v komentářích.

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Skvěle sepsaný článek. :) Ve většině se sice moc neshodujeme, ale stejně to máš pěkně napsané. Já bych šíleně chtěla do Argentiny, to bude asi takový můj věčný sen. :) Už se učím šest let španělsky a někdy bych tam chtěla jet a tu zemi doopravdy poznat. :) Jinak cestovat bych chtěla hodně celkově. :) A potom vydat knihu. :) To jsou moje sny. :D

    OdpovědětVymazat

Popular Posts